午夜伦理片0855

2013考研

北京 - 天津 - 河北 - 山西 - 内蒙古 - 江苏 - 安徽 - 山东 - 上海 - 浙江 - 江西 - 福建 - 湖南 - 湖北 - 河南 - 西藏

四川 - 重庆 - 贵州 - 云南 - 黑龙江 - 辽宁 - 吉林 - 广东 - 广西 - 海南 - 陕西 - 甘肃 - 新疆 - 青海 - 宁夏 - 全国

2013考研考试
  • 2014年考研英语完形填空全真模拟及答案

  • 午夜伦理片0855Generally speaking, a British is widely regarded as a quiet, shy and conservative person who is ___1___ only among those with whom he is acquainted. When

    午夜伦理片0855a stranger is at present, he often seems nervous, ___2___ embarrassed. You have to take a commuter train any morning or evening to ___3___ the truth of this.

    Serious-looking businessmen and women sit reading their newspapers or dozing in a corner; hardly anybody talks, since to do so would be considered quite

    offensive.

    午夜伦理片0855  ___4___, there is an unwritten but clearly understood code of behavior which, ___5___ broken, makes the offender immediately the object of ___6___.

    午夜伦理片0855  It has been known as a fact that the a British has a ___7___ for the discussion of their weather and that, if given a chance, he will talk about it

    ___8___. Some people argue that it is because the British weather seldom ___9___ forecast and hence becomes a source of interest and ___10___ to everyone.

    This may be so. ___11___ a British cannot have much ___12___ in the weathermen, who, after promising fine, sunny weather for the following day, are often

    午夜伦理片0855proved wrong ___13___ a cloud over the Atlantic brings rainy weather to all districts! The man in the street seems to be as accurate---or as inaccurate---as

    the weathermen in his ___14___.

      Foreigners may be surprised at the number of references ___15___ weather that the British make to each other in the course of a single day. Very often

    conversational greetings are ___16___ by comments on the weather. "Nice day, isn't it?" "Beautiful!" may well be heard instead of "Good morning, how are

    you?" ___17___ the foreigner may consider this exaggerated and comic, it is worthwhile pointing out that it could be used to his advantage. ___18___ he wants

    to start a conversation with a British but is ___19___ to knowswheresto begin, he could do well to mention the state of the weather. It is a safe subject

    which will ___20___ an answer from even the most reserved of the British.

    午夜伦理片0855  1. A. relaxed B. frustrated C. amused D. exhausted

    午夜伦理片0855  2. A. yet B. otherwise C. even D. so

    午夜伦理片0855  3. A. experience B. witness C. watch D. undergo

    午夜伦理片0855  4. A. Deliberately B. Consequently C. Frequently D. Apparently

      5. A. unless B. once C. while D. as

      6. A. suspicion B. opposition C. criticism D. praise

    午夜伦理片0855  7. A. emotion B. fancy C. likeliness D. judgement

      8. A. at length B. to a great extent C. from his heart D. by all means

      9. A. follows B. predicts C. defies D. supports

    午夜伦理片0855  10. A. dedication B. compassion C. contemplation D. speculation

    午夜伦理片0855  11. A. Still B. Also C. Certainly D. Fundamentally

      12. A. faith B. reliance C. honor D. credit

      13. A. if B. once C. when D. whereas

      14. A. propositions B. predictions C. approval D. defiance

    午夜伦理片0855  15. A. about B. on C. in D. to

    午夜伦理片0855  16. A. started B. conducted C. replaced D. proposed

      17. A. Since B. Although C. However D. Only if

    午夜伦理片0855  18. A. Even if B. Because C. If D. For

      19. A. at a loss B. at last C. insgroupsD. on the occasion

      20. A. stimulate B. constitute C. furnish D. provoke

      参考答案:

      1. A 2.C 3.B 4.D 5.B 6.C 7.B 8.A 9.A 10.D

    午夜伦理片0855  11. C 12.A 13.C 14.B 15.D 16.C 17.B 18.C 19.A 20.D

  • 【绝密】全国2013考研考试通关资料!点击免费获取

    【惊喜】第一时间获得全国2013考研考试报名查分信息!免费注册






  •   2013考研考试网校培训辅导课程
 学员登录:
用户名 2013考研考试
密  码
验证码 8239 2013考研考试
试听 | 报名 | 付费 | 找回密码
  编辑推荐:
  本周热点:

午夜伦理片0855